mandag 15. oktober 2012

Nytt treff på Søfteland


SØFTELANDSTREFFET

10. november 2012

Da åpner vi dørene til årets siste søftelandstreff, lørdag 10. november, vi holder åpent fra klokka 10:00 – 23:00 i gymsalen på Søfteland Skule.

Vi er blitt oppfordret til å be dere om å tenke på allergikerne blant oss i salen,                                  dropp parfymen denne dagen!

 

På scenen vil du kunne forsyne deg med kaffe/te, kaker, frukt og steke din egen vaffelkake, samt at vi selger cola, pepsi max og farris

Vi er så heldige å ha fått med oss Hege fra Interiørgleder også denne gangen, det gleder vi oss til.

Utfordring;

Nr. 1 – du skal bruke swirl på det du lager, utforming ellers bestemmer du.

Nr. 2 - du skal lage noe inspirert av Tim Holzt.

Utfordringen leveres oss senest klokka 17:00

Når klokka er blitt 15:00 er det tid for mat. Litt annerledes enn vanlig denne gangen, da SFO har fått nye større lokaler som ligger ca 5 min unna. (gangavstand) Der kan du spise felles mat som denne gangen er Ingerid sin lapskaus med flatbrød til eller du kan bringe din egen mat med og spise sammen med oss der oppe.                                                                                                                 Dørene i salen vil bli låst, og ikke mulig å sitte der mens maten pågår

Vil du delta på dette, sender du en mail til softelandstreff@gmail.com, med ditt fulle navn, melder du på flere ønsker vi deres fulle navn også. Da får du en mail i retur som sier noe om det er plass til deg, er det plass betaler du inn beløpet. Du vil få en mail når vi har registrert betalingen hos oss.

150,- uten felles mat       

 225,- med felles mat


Høres dette kjekt ut, er det bare å hive seg på da vi bare har plass til max 50 stk.


Frist for påmelding/avmelding og betaling er onsdag 31. oktober 2012

Ønsker noen å bake en kake til oss er det veldig hyggelig, et ønske fra oss er da at dere gir oss beskjed slik at vi ikke får alt for mange kaker, vet mange gir beskjed, men noen overrasker oss med en kake, men vi har ikke godt av å spise opp restene på søndagen!!!!!

 

Hilsen stempelgjengen på Søfteland

-Nina, Torbjørg, Ingerid og Anne Marit

 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar