søndag 5. mai 2013

Lørdag 1. juni braker det løs.......


SØFTELANDSTREFF  LØRDAG 1. JUNI 2013

Da åpner vi dørene til årets 1. Søftelandstreff, fra kl. 10:00 – 23:00 i gymsalen på Søfteland skule.

På scenen vil du kunne forsyne deg med kaffe/te, kaker, frukt og steke din egen vaffelkake, vi har også salg av pepsi max, coca cola og farris.

Vi er så heldig å ha fått med oss Hege fra Interiørgleder nok en gang, det gleder vi oss til. Vi har fortsatt åpning for at du eventuelt kan prøve selge brukte ting, men begrens deg til 1-2 bokser, da vi har sett at dette har økt veldig de siste gangene.

Utfordring skal vi også ha, denne gangen går den ut på og bruke knapper på det du lager, Fargevalg, kort, LO ol. der står du helt fritt, den skal lages på treffet og leveres oss senest kl. 17:00 og du er med i trekningen av flotte premier.

Når klokka blir 15:00 låses gymsalen og vi går til SFO lokalene for å spise felles mat, om du vil ta med din egen mat er du hjertelig velkommen til og nyte den sammen med oss der oppe,   (det tar ca. 5 min og gå opp)

Denne gangen er det reker, loff og majones som serveres.

Vil du delta på dette, sender du oss en mail på softelandstreff@gmail.com og skriver ditt fulle navn samt om du ønsker felles mat eller ikke. Du får en mail i retur som sier om det er plass eller ikke. Er det plass, betaler du inn beløpet, så får du nok en mail når vi har registrert betalingen hos oss.

Høres dette morsomt ut, er det bare og hive seg på. Vi har plass til 50 stk.

Med mat 250,-

Uten mat 175,-


Frist for påmelding og betaling er onsdag 15. mai

Hilsen stempelgjengen på Søfteland        

– Nina, Torbjørg, Ingerid og Anne Marit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar