søndag 29. september 2013


SØFTELANDSTREFF  LØRDAG 2. NOVEMBER 2013

Da åpner vi dørene til årets siste Søftelandstreff, vi holder på fra 10:00 – 23:00 i gymsalen på Søfteland skule.

På scenen vil du kunne forsyne deg med kaffe/te, kaker, frukt og steke din egen vaffelkake, vi har også salg av pepsi max, cocacola og farris.

Vi er så heldig å ha fått med oss Hege fra Interiørgleder nok en gang, det gleder vi oss til. Vi har fortsatt åpning for at du eventuelt kan prøve å selge brukte ting, men begrens deg til 1-2 bokser, da vi har sett at dette har økt veldig de siste gangene. Vi vil minne om bruken av parfyme på en dag som denne, noen kan være allergisk.
Utfordring skal vi også ha, denne gangen har vi valgt og kalle den for «JULEGLEDE»                                         
 Du står helt fritt med tanke på farge, motiv , kort, eske eller LO, vi vil at den skal lages  på treffet og leveres oss senest kl. 17:00 og du er med i trekningen av flotte premier.

Når klokka blir 15:00 låses gymsalen og vi går til SFO lokalene for å spise felles mat, om du vil ta med din egen mat er du hjertelig velkommen til å nyte den sammen med oss der oppe, (ca. 5 min og gå)

Denne gangen er det Ingerid`s  lappskaus.

Vil du delta på dette, sender du oss en mail på softelandstreff@gmail.com og skriver ditt fulle navn, samt om du ønsker felles mat eller ikke. Du får da en mail i retur som sier om det er plass eller ikke. Er det plass, betaler du inn beløpet, så får du nok en mail når vi har registrert betalingen hos oss.

Høres dette morsomt ut, er det bare og hive seg på. Vi har plass til 50 stk.

Med mat 250,-

Uten mat 200,-

Frist for påmelding og betaling er fredag 25. oktober

Har noen lyst til å bidra med kake?

Hilsen stempelgjengen på Søfteland

– Nina, Ingerid og Anne Marit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar