fredag 9. mai 2014

Det 19. stempeltreffet


SØFTELANDSTREFF LØRDAG 14. juni 2014

Da åpner vi dørene til det 19. Søftelandstreff, vi holder på fra 10:00 – 23:00 i gymsalen på Søfteland skule.

På scenen vil du kunne forsyne deg med kaffe/te, kaker, frukt og steke din egen vaffelkake, vi har også salg av pepsi max, cocacola, colazero og farris.

Vi er så heldig å ha fått med oss Hege og butikken Interiørgleder nok en gang, det gleder vi oss til. Vi har fortsatt åpning for at du eventuelt kan prøve å selge brukte ting, men begrens deg til 1-2 bokser, da vi har sett at dette har økt veldig de siste gangene. Vi vil minne om bruken av parfyme på en dag som denne, noen kan være allergisk.

Utfordring skal vi også ha, denne gangen har vi fokus på mannen, lag noe til en mann. Du står helt fritt med tanke på farge, motiv, kort, eske eller LO, vi vil at den skal lages på treffet og leveres oss senest kl. 17:00 og du er med i trekningen av flotte premier.

Når klokka blir 15:00 låses gymsalen og vi går til SFO lokalene for å spise felles mat, om du vil ta med din egen mat er du hjertelig velkommen til å nyte den sammen med oss der oppe, (ca. 5 min og gå)

Denne gangen er det reker, brød og majones

Vil du delta på dette, sender du oss en mail på softelandstreff@gmail.com og skriver ditt fulle navn, samt om du ønsker felles mat eller ikke. Du får da en mail i retur som sier om det er plass eller ikke. Er det plass, betaler du inn beløpet, så får du nok en mail når vi har registrert betalingen hos oss.

Høres dette morsomt ut, er det bare og hive seg på. Vi har plass til 50 stk.

Vi har vært åpne for å reservere plasser, da dette har økt veldig og vi ikke klarer å etterkomme alle ønsker, vil vi at dere ordner dette selv.

Med mat 250,-

Uten mat 200,-

Frist for påmelding og betaling er; mandag 2. juni.

Har noen lyst til å bidra med kake?

Hilsen stempelgjengen på Søfteland

 Nina, Ingerid og Anne Marit

 

 

1 kommentar: